LEASING | Fysiopartner

Leasing

Å åpne en ny klinikk, investere i avansert utstyr eller gjøre en skikkelig oppgradering er en betydelig investering.


I samarbeid med De Lage Landen (DLL), kan Fysiopartner tilby deg individuelle og fleksible finansieringsløsninger for både store og små kjøp. I stedet for å betale hele kostnaden for utstyret på en gang, betaler du etter hvert som du bruker det i virksomheten din.

Leasing er et godt alternativ dersom du ønsker å investere i utstyr til din klinikk, men ønsker å unngå å svekke selskapets lånekapasitet. Med en leasingavtale er utstyret også forsikret slik at du alltid har god beskyttelse.

Fleksible leieordninger fra De Lage Landen
Med dagens raske utvikling på utstyr og apparater er det ofte gunstig å velge en leieavtale når det er på tide å investere i nytt utstyr. Fordelene med å leie gjennom De Lage Landen er blant annet:

Enkelt å oppgradere eller bytte ut utstyret
Endringer i selskapets utstyrspark kan gjøres enkelt og på en fleksibel måte under hele avtaleperioden.

Omfattende forsikring
Med vår totalforsikring er dere forsikret mot ubehagelige overraskelser.

Leie med fast eller flytende månedskostnad
En fast månedskostnad gir trygghet da kostnaden alltid er kjent og gjør det lettere å budsjettere. Flytende månedskostnad kan både gi lavere og høyere månedskostnad.

Fleksible investeringer
Investeringer kan skje i takt med foretakets vekst uten at man bruker opp investeringsbudsjettet eller bankkreditten.

Større økonomisk handlefrihet
En leieordning påvirker ikke viktige finansielle nøkkeltall og man slipper problemer med lav andrehåndsverdi. Betalingen skjer i samme takt som bruken.

En oversiktlig helhetsløsning
Utstyret, engangskostnader, tjenester og service kan legges inn i en og samme avtale med en faktura per betalingsperiode for hele løsningen.


Image

 

Leasing passer for deg som ønsker:

  • Forbedre likviditeten din
  • Forenkle budsjettering og regnskap
  • Oppretthold eller øk lånebeløpet i banken din
  • Oppdater utstyret ditt
  • Motta kombinert faktura for utstyr, forsikring og tilleggstjenester
  • Betal kun for bruk - ikke eierskap


Valgfrihet ved avtaleperiodens slutt
Ved slutten av avtaleperioden kan utstyret enten skiftes ut med nye modeller, returneres eller den aktuelle avtalen kan forlenges. I enkelte tilfeller kan utstyret kjøpes til gjeldende markedsverdi.

Asset Management – vi gir dere full kontroll
En nettbasert plattform gir tilgang til all informasjon om utstyr og brukere med rapporter om f.eks. endringer, aktuell fordeling og fakturaspesifikasjoner. Opplysninger om brukere og kostnadssted kan endres på en fleksibel måte og forsikringer og skademeldinger kan håndteres effektivt.

Bransjekunnskap
Med dedikerte bransjeteam bygger vi kundetilpassede løsninger. Vår kundeservice holder høyt nivå og vi bistår kundene våre med fortløpende støtte under hele avtaletiden. Vi er der du er. Vi har ni lokale kontorer i Norden og selgere som jobber for at du skal få den hjelpen du trenger.

Kontakt oss så forteller vi deg mer og kommer med en skreddersydd finansieringsløsning basert på dine spesifikke behov.

FYSIOTERAPI OG REHAB

SYKEHUS OG PLEIE