VÅR EKSPERTISE | SERVICE/SUPPORT | Fysiopartner

Vår forretningside er å tilrettelegge for en totalopplevelse innen trening, helse og velvære tilpasset hver enkelt kunde og deres målgruppe gjennom å dele vår kompetanse og erfaring.

Trening Treningsutstyr for alle behov!
“Vi dekker dine behov uansett størrelse på ordre – en gymmatte eller et treningssenter!”
Med et bredt spekter av produkter og høy kompetanse dekker vi alle behov, enten det er – Trening på senter – Trening i bedrift – Hotell og spa – Skole/utdanning – Fysikalske institusjoner – Rehabiliteringssenter – Helseforetak
Fysiopartner AS har siden starten i 1996 posisjonert seg til å bli Norges ledende og mest komplette utstyrsleverandør til treningsbransjen. Noen av verdens fremste produsenter av utstyr til kondisjon- og styrketrening, testing, fysioterapi (sjokkbølge) og rehabilitering, har valgt å satse på vår faglige kompetanse. Det samme har mange av Norges ledende treningssentre og fysikalske institutter, samt en rekke større og mindre bedrifter, universiteter, oljeselskaper, hotell m.fl.
Vi skreddersyr totalløsninger basert på Deres behov og utfordringer for å sikre at du lykkes.


Helse og fysioterapi Vi tilbyr faglig kompetanse og samarbeid
”Vi stoler på vår egen faglige kompetanse og våre produkter – det kan du som kunde også!”
Vi er utstyrsleverandør av en rekke anerkjente produkter til behandling og rehabilitering innenfor bl.a fysioterapibransjen, og i tillegg er vi våre kunders samarbeidspartnere for å heve deres kompetanse i bruken av våre produkter.
Hos oss finner du apparater til sjokk/trykkbølgebehandling, bevegelsesterapi, testapparater, kroppsanalyseapparater og behandlingsbenker.
Vi ønsker å være engasjerte på flere arenaer og samarbeider derfor med organisasjoner som er tilknyttet bransjen.

 

Prosjekt-planlegging Fra idé og 3D tegning frem til levering
Vi leverer det treningsutstyret du trenger, enten det er – Trening på senter – Trening i bedrift – Hotell og spa – Skole/utdanning – Fysikalske institusjoner – Rehabiliteringssenter – Helseforetak
Ved større oppdrag tegner og planlegger vi plassering av apparater i samarbeid med kunden. Vår lange og gode erfaring med å planlegge sentere og treningsrom av alle størrelser, gir deg de beste løsningene.
Det gjelder ikke bare plassering av utstyret i rommet, vi tar også hensyn til at utstyret vi tilbyr skal passe deres brukere samt for hvor stor treningsmengde det antas at utstyret blir belastet med.
I samarbeid med våre store leverandører benytter vi også deres kompetanse og “case studies” fra hele verden, for å planlegge brukervennligheten ved plassering av apparater i et treningssenter.

 

Opplæring og kurs God opplæring gir deg mer for pengene
Opplæring
Fysiopartner vil tilrettelegge for god og grundig opplæring etter varelevering. Opplæringen kan bestå av service og bruk. Annet kan også avtales dersom det er ønskelig.
Kurs
Vi tilbyr ulike kurs på flere av våre produkter, både innefor trening, helse og testutstyr.
Våre kursholdere innehar mye kunnskap og faglig kompetanse med god erfaring innen sitt fagfelt.
Ta kontakt dersom du ønsker mer utfyllende informasjon om hva vi tilbyr!

 

Kunnskap og trygghet Vår kunnskap gir deg trygghet!
Vi skal hjelpe folk til et bedre liv, gjennom bedre helse.
Vi skal være løsningsorienterte og fleksible og tilby markedet enkle løsninger som tilfredsstiller deres behov på en kostnadseffektiv måte uten at den blir upersonlig.
Vi skal være innsiktsfulle fordi markedet stadig er i endring, hvor vi må evne å tilegne oss kunnskap, forstå den og omsette den til nødvendig handling for å være konkurransedyktige både på bransjens og våre kunders vegne.
Vi skal være faglige og villig dele vår kompetanse og erfaring med våre kunder slik at de opplever oss som en viktig samarbeidspartner, ikke en leverandør.
Vi skal være engasjerte og evne å involvere både ansatte, samarbeidspartnere og kunder for å nå våre målsettinger. Engasjement skaper energi og energi skaper resultater.

PRODUKTER OG NETTBUTIKK OTSIKKO

FYSIKALSK OG TRENING

PRODUKTER OG NETTBUTIKK

 Kundeservice

service
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image