TRYKKBØLGE | REFERANSER | Fysiopartner


Trykkbølge

 

Forusklinikken bilde til referanse v2


Forusklinikken  –  Storz Masterpuls Ultra 100

Forusklinikken holder til sentralt på Forus i Stavanger i moderne lokaler. Her møter du dyktige terapeuter, samt et stort tilbud av behandlingsteknikker og kompetanse.
En av behandlingsmetodene er trykkbølgebehandling med apparatet fra Storz Medical AG. Forusklinikken forteller at de er veldig opptatt av at folk skal ha den beste behandlingen tilgjengelig, såkalt evidensbasert terapi. De opplever svært gode resultater med behandlingen med trykkbølge og dermed en lang rekke fornøyde pasienter.
 
Manuellterapeut Raymond Karlsen benytter Storz trykkbølgeapparatet i sin behandling, og er svært fornøyd med apparatet og resultatet det gir. Raymond har lang erfaring som manuellterapeut og har blant annet jobbet innen idrettsmedisin i mange år og fulgt opp utøvere og lag, fra mosjonist til toppidrettsutøver-nivå. I tillegg har han lang erfaring med rehabilitering av mer dagligdagse muskel-skjelett plager.

Raymond Karlsen
Manuellterapeut
Forusklinikken Stavanger


 
Follo Kiropraktorsenter Bilde referanse


Follo Kiropraktorsenter

Vi er senteret med lengst erfaring i Follo. Vi tilbyr kiropraktikk og fysioterapi og har i en årrekke benyttet Storz trykkbølgeapparater.

Halvor Sørbye
Kiropraktor, daglig leder og eier

 


 

PRODUKTER OG NETTBUTIKK OTSIKKO

FYSIKALSK OG TRENING

PRODUKTER OG NETTBUTIKK

  Kundeservice

Image
Image
Image