TRENING | REFERANSER | Fysiopartner


Trening

 

STERK bilde til referanse v2


STERK Helse AS  –  Komplett senter med trening og klinikk


Fysiopartner leverte ved start/prosjektering av senteret, både kondisjon, styrke og klinikkutstyr. Det innebar et tett samarbeid for å finne de beste løsningene for styrke/kondisjonsapparater, fysikalsk trening og ikke minst behandlingsbenker og annet klinikkutstyr.
STERK Helse er et treningssenter og klinikk og tilbyr et komplett tilbud for trening og fysikalsk behandling med høy faglig kompetanse og tett samarbeid mellom trening og behandling for å gi sine kunder og pasienter den beste oppfølgingen.


Badet Helsesenter bilde til referanse


Badet Helsesenter  –  Fitmate PRO

Siden sommeren 2017 har Badet Helsesenter tilbudt kondisjonstesting i form av direkte måling av maksimalt oksygenopptak (VO2max).

Testingen gjennomføres med bruk av apparatet Fitmate Pro, levert av Fysiopartner. Dette er et portabelt testapparat utviklet for blant annet treningssentre og behandlingsklinikker. Apparatet registrerer puls, lungeventilasjon og oksygenforbruk, og testpersonen får et mål på hvor mye oksygen kroppen klarer å ta opp og bruke per minutt ved maksimal fysisk anstrengelse. Fysioterapeut Christian Fredriksen er testansvarlig ved Badet Helsesenter, og så langt godt fornøyd med både testtilbud og -utstyr. Det siste året har han gjennomført nær 100 kondisjonstester - både av nybegynnere, aktive mosjonister og lokale idrettsutøvere. ”Testen i seg selv har mange verdier. Den bedømmer fysisk form, gir en indikasjon på generell helsetilstand og legger et godt grunnlag for å kunne tilpasse trening til den enkelte”, forklarer Christian. ”Muligheten for å måle fremgang med en eventuell retest er for mange også en viktig motivasjonsfaktor”.

Flere av Christian sine kunder har latt seg teste flere ganger, blant dem Eskil Angset (35) (bildet). På sin første test i juli 2017 oppnådde han et resultat på 55 ml/kg/min. Da han kom tilbake for en retest 3 måneder senere, var kapasiteten forbedret med nær 10 % og resultatet ble 60 ml/kg/min.

Christian Fredriksen
Fysioterapeut
Badet Helsesenter

 


 

PRODUKTER OG NETTBUTIKK OTSIKKO

FYSIKALSK OG TRENING

PRODUKTER OG NETTBUTIKK

  Kundeservice

Image
Image
Image