TESTUTSTYR | REFERANSER | Fysiopartner


Testutstyr

 

sFIT Bilde Referanse


sFIT Helse – Fitmate PRO

En stor del av kundemassen hos sFIT Helse er de som ønsker å komme igang med trening, aktive mosjonister og toppidrettsutøvere. I forbindelse med livsstilsendring og treningsveiledning utfører vi VO2max tester med jevne mellomrom for å dokumentere formutviklingen hos den enkelte. Denne form for testing øker profesjonaliteten i treningsarbeidet og er med på å tilpasse treningen til individet samtidig er det motiverende for kunden å få slike konkrete tilbakemeldinger.

COSMED Fitmate Pro er brukervennlig, og vår erfaringer at den leverer svært nøyaktige målinger. Vi utfører noen ganger testingen andre steder enn i klinikken og maskinen er utrolig lett å ta med seg. En kvalitetsmaskin til en god pris.

Heidi R. Sandstø
Daglig leder
sFIT Helse


Norges Skyteforbund bilde til referanse


Norges Skøyteforbund – Monark testsykkel

Skøytelandslaget bruker Monarksykkelen i sitt systematiske testarbeid.
Monarksykkelen tar vi med overalt i verden slik at vi enkelt og til enhver tid har kontroll på løpernes utvikling og kapasitet. Spesielt er den brutale «Wingate» testen mye brukt og er viktig for løperne og trenerne for å monitorere utvikling. Testen har nå blitt beryktet blant løperne, og alle som ikke tester selv, elsker å se hvordan de andre sliter seg gjennom hvert tråkk i 30 knallharde sekunder.

Her er en kul sak fra NRK som viser hvordan vi bruker sykkelen:
https://www.nrk.no/sport/bokko-med-imponerande-testresultat_-_-har-aldri-sett-betre-1.14105464

Halvor Lauvstad
Generalsekretær
Norges Skøyteforbund


Badet Helsesenter bilde til referanse


Badet Helsesenter – Fitmate PRO

Siden sommeren 2017 har Badet Helsesenter tilbudt kondisjonstesting i form av direkte måling av maksimalt oksygenopptak (VO2max).

Testingen gjennomføres med bruk av apparatet Fitmate Pro, levert av Fysiopartner. Dette er et portabelt testapparat utviklet for blant annet treningssentre og behandlingsklinikker. Apparatet registrerer puls, lungeventilasjon og oksygenforbruk, og testpersonen får et mål på hvor mye oksygen kroppen klarer å ta opp og bruke per minutt ved maksimal fysisk anstrengelse. Fysioterapeut Christian Fredriksen er testansvarlig ved Badet Helsesenter, og så langt godt fornøyd med både testtilbud og -utstyr. Det siste året har han gjennomført nær 100 kondisjonstester - både av nybegynnere, aktive mosjonister og lokale idrettsutøvere. ”Testen i seg selv har mange verdier. Den bedømmer fysisk form, gir en indikasjon på generell helsetilstand og legger et godt grunnlag for å kunne tilpasse trening til den enkelte”, forklarer Christian. ”Muligheten for å måle fremgang med en eventuell retest er for mange også en viktig motivasjonsfaktor”.

Flere av Christian sine kunder har latt seg teste flere ganger, blant dem Eskil Angset (35) (bildet). På sin første test i juli 2017 oppnådde han et resultat på 55 ml/kg/min. Da han kom tilbake for en retest 3 måneder senere, var kapasiteten forbedret med nær 10 % og resultatet ble 60 ml/kg/min.

Christian Fredriksen
Fysioterapeut
Badet Helsesenter
PRODUKTER OG NETTBUTIKK OTSIKKO

FYSIKALSK OG TRENING

PRODUKTER OG NETTBUTIKK

  Kundeservice

Image
Image
Image