MANUTHERA | REFERANSER | Fysiopartner


Manuthera

 

Turbo manuell fysioterapi Bilde Referanse


Barnas Fysioterapisenter – Manuthera mobiliseringsbenk

Benken fungerer veldig bra for meg fordi den avlaster meg når jeg skal stille inn pasienter ift manipulasjon, og jeg får stilt pasientene inn uten å måtte bevege så mye på de. Dette er en fordel ift akutte pasienter med mye smerter. Den avlaster også ift mobilseringsteknikker- og jeg kan stille inn pasientene slik at jeg får en mer effektiv og skånsom behandling.
Benken har diverse traksjonsfunksjoner som gjor at jeg bruker mindre krefter  på å utføre behandlingene.
    
Videre kan man justere opp benken i vertikal stilling, og dette fører til at akutte pasienter/pasienter med store smerter kan “gå” inn i benken, og benken kan deretter legges ned. Etter endt behandling kan jeg så stille den opp igjen i vertikal stilling, slik at de kan gå ut av benken.

Frode Endresen
Manuellterapeut
Barnas Fysioterapisenter

 


Frisk3 Bilde til referanseside

Frisk3 Mosjøen  –  Lojer Manuthera manipulasjonsbenk

I min jobb som manuellterapeut gir Manuthera fra Lojer meg en rekke muligheter i undersøkelse og behandling av mine pasienter med ulike muskel  - og skjelettlidelser. Benkens rekke ulike innstillinger gir meg et ekstra fortrinn i jobben. Etter å ha brukt benken i Ca 6 måneder ser jeg stadig nye muligheter for å optimalisere undersøkelsesteknikker og behandlingsteknikker ved hjelp av benken.
 
Morten Andre Romslo
Manuellterapeut MSc
Frisk3 Mosjøen

 


 

PRODUKTER OG NETTBUTIKK OTSIKKO

FYSIKALSK OG TRENING

PRODUKTER OG NETTBUTIKK

  Kundeservice

Image
Image
Image