KLINIKKER | REFERANSER | Fysiopartner


Klinikker

 Oppsalklinikken – Levering av klinikkutstyr og treningssenter

Oppsalklinikken består av erfarne fysioterapeuter med spesialisering innen bl.a. manuellterapi, nevrologi, idrett og psykomotorisk fysioterapi. Fysiopartner var et naturlig førstevalg for oss da vi fra før av hadde gode erfaringer med dem i våre gamle lokaler. Når vi planla vår nye klinikk samarbeidet vi tett med Fysiopartner ifht å rett utstyr for vår klinikk. Vi fikk også hjelpt til planlegging av lokaler samt plassering av utstyr. Da Fysiopartner i tillegg kan tilby leasingavtale, samt foreta vedlikehold på utstyret vårt fremstod de som en totalleverandør som kunne ivareta våre behov på en god måte. Fysiopartner har gitt oss god hjelp langt utover deres ansvarsområder. Vi er utrolig takknemlig for jobben Fysiopartner har gjort for oss under hele prosessen fra planlegging, til levering, montering og drift.

Morten Hagenes
Spesialist i nevrologisk fysioterapi MNFF
Oppsalklinikken AS

 


STERK bilde til referanse v2


STERK Helse AS  –  Komplett senter med klinikk og trening

Fysiopartner leverte ved start/prosjektering av senteret, både kondisjon, styrke og klinikkutstyr. Det innebar et tett samarbeid for å finne de beste løsningene for styrke/kondisjonsapparater, fysikalsk trening og ikke minst behandlingsbenker og annet klinikkutstyr.
STERK Helse er et treningssenter og klinikk og tilbyr et komplett tilbud for trening og fysikalsk behandling med høy faglig kompetanse og tett samarbeid mellom trening og behandling for å gi sine kunder og pasienter den beste oppfølgingen.

 


Turbo manuell fysioterapi Bilde Referanse


Barnas Fysioterapisenter – Manuthera mobiliseringsbenk

Benken fungerer veldig bra for meg fordi den avlaster meg når jeg skal stille inn pasienter ift manipulasjon, og jeg får stilt pasientene inn uten å måtte bevege så mye på de. Dette er en fordel ift akutte pasienter med mye smerter. Den avlaster også ift mobilseringsteknikker- og jeg kan stille inn pasientene slik at jeg får en mer effektiv og skånsom behandling.
Benken har diverse traksjonsfunksjoner som gjor at jeg bruker mindre krefter  på å utføre behandlingene.
    
Videre kan man justere opp benken i vertikal stilling, og dette fører til at akutte pasienter/pasienter med store smerter kan “gå” inn i benken, og benken kan deretter legges ned. Etter endt behandling kan jeg så stille den opp igjen i vertikal stilling, slik at de kan gå ut av benken.

Frode Endresen
Manuellterapeut
Barnas Fysioterapisenter

 


Frisk3 Bilde til referanseside

Frisk3 Mosjøen  –  Lojer Manuthera manipulasjonsbenk


I min jobb som manuellterapeut gir Manuthera fra Lojer meg en rekke muligheter i undersøkelse og behandling av mine pasienter med ulike muskel  - og skjelettlidelser. Benkens rekke ulike innstillinger gir meg et ekstra fortrinn i jobben. Etter å ha brukt benken i Ca 6 måneder ser jeg stadig nye muligheter for å optimalisere undersøkelsesteknikker og behandlingsteknikker ved hjelp av benken.
 
Morten Andre Romslo
Manuellterapeut MSc
Frisk3 Mosjøen

 


Vikersund Bad bilde til referanse v2

Vikersund Bad Rehabiliteringssenter AS  –  h/p/cosmos Pluto

På Vikersund Bad Rehabiliteringssenter har vi mange ulike kategorier av pasienter og diagnoser. For mange pasienter er gange/gangrehabilitering en del av rehabiliteringen og da passer h/p/cosmos Pluto sin løsning med tredemølle og ”unweighingsystem” perfekt. Den kan tilpasses mange ulike funksjonsnivå og vi kan få mange pasienter tidlig i gang med gangtrening. Hvis vi bruker ”unweighing systemet” så kan vi ta bort kroppsvekt slik at belastning blir lettere for pasienten. Alt utstyr er levert av Fysiopartner og vi er meget fornøyd!

Rune Larsen
Spesialfysioterapeut
Leder for Kvalitet, Utvikling & Samhandling
Vikersund Bad Rehabiliteringssenter AS

 
LFI Helse&Trening - Lojer Capre behandlingsbenker

Vi på LFI Helse&Trening har nå jobbet med Lojer Capre behandlingsbenker i ett år og er veldig fornøyd med disse. De er enkle i bruk, lette å håndtere, har passe bredde og god stabilitet. Pasientene rapporterer også at de er svært behagelige å ligge på. Vi kan trygt anbefale Lojer Capre til andre behandlere.

Mvh Lene Negård
Fysioterapeut BSc
Spesialist i Manuellterapi MSc

 


 

PRODUKTER OG NETTBUTIKK OTSIKKO

FYSIKALSK OG TRENING

PRODUKTER OG NETTBUTIKK

  Kundeservice

Image
Image
Image