DIAGNOSTISK ULTRALYD | REFERANSER | Fysiopartner


Diagnostisk ultralydTune Fysioterapi – GE LOGIQ

Jeg arbeider som fysioterapeut med hovedsaklig ortopediske problemstillinger. Etter endel år i faget ønsket jeg og utvikle meg videre innenfor diagnostisering. Ultralydscanning virket interessant så jeg gikk noen kurs, som jeg ikke har angret på.
Ultralyd diagnostikk er ett godt og nyttig verktøy i min kliniske hverdag. Man kan på en rask og skånsom metode bekrefte eller avkrefte mistanke om diagnose. På denne måten får man igangsatt videre tiltak for pasienten raskere.
Jeg deltok på ett kurs hvor en ultralyd maskin fra GE (F6) var til demonstrasjon. Denne synes jeg virket bra i dette pris segmentet. Fikk låne den i min praksis etter kurset og ble veldig fornøyd og bestemte meg for å kjøpe denne. Har til nå vært godt fornøyd med maskinen.

Jørn Ove Jansen
Spesialist i muskel- og skjelettfysioterapi
Tune Fysioterapi

 


 

Naprapatgruppen - GE LOGIQ V2

Jeg bruker ultralyd daglig for presis diagnostisering og behandling. Jobber mye med idrettsskader og ultralydscanning, og det er et unikt verktøy for grundig utredning og presis behandling.
Hadde flere forskjellige apparater på prøve og kom frem til at dette apparatet ga best bilder innenfor valgt prisklasse.
 
Espen Rustgaard
Naprapat
Naprapatgruppen

 


 

 

PRODUKTER OG NETTBUTIKK OTSIKKO

FYSIKALSK OG TRENING

PRODUKTER OG NETTBUTIKK

 Kundeservice

service

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image