INNOVASJON, DESIGN, KVALITET OG GARANTI

Image


INNOVASJON
INSAUSTI møbler er utviklet for langsiktig bruk. Dette er produkter som kan endres etter behov, og tilpasses ulike bruksmønstre eller pasientområder.

 – Multifunksjon – Anestesi – Behandling – Medisindosering –

"Vi er svært oppmerksomme på de utfordringer som helsevesenets ulike avdelinger møter. Vi tenker alltid på dette når vi utvikler våre traller og vogner. De ferdige produktene bekrefter dette."


DESIGN
Alle produkter er designet på Insaustis fabrikk. Retningslinjene for design er funksjonalitet, kvalitet og estetikk. Som et banebrytende industriselskap bruker de den mest moderne teknologien i utfordringen og samhandlingen mellom rustfritt stål og plast.


KVALITET
INSAUSTI-vognene er produsert for sykehus – helse og omsorgssektoren, som ønsker å investere i slitesterkt utstyr som motstår tidsforløp uten tekniske utfordringer.

Komponentene som brukes er hovedsakelig produsert i Spania, Tyskland og Storbritannia. De samarbeider med et nettverk av kvalitets-leverandører og alle materialer er av høy kvalitet. Alt monteres på forespørsel og etter strenge prosedyrer i deres fabrikk.
Insausti har siden 2002 implementert et kvalitetssystem ihht UNE-EN ISO 9001-standarden.


GARANTI
• INSAUSTI tilbyr 5 års garanti, fra datoen kunden mottar varen.
• Skuffe/glidesystem på medisinske vogner er begrenset til 3 år.
• Denne garantiperioden vil være gyldig så lenge feilen eller skaden ikke har oppstått som følge av transport eller montering av produktet, ved manipulering eller reparasjoner av kjøperen eller tredjepart, feil bruk, annen bruk som den er konstruert for, eller ulykker.

Se INSAUSTI trallene og se konfigurering etter ditt behov her: https://www.insaustimedicaltrolleys.com/en/Ønsker du ytterligere informasjon om disse produktgruppene kan du kontakte:

Salgsrepresentanter for
Hospital & Nursing
T: +47 23 05 11 60
M:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image