Lars Langseth
Daglig leder / CEO

T: +47 900 10 004
M: lars@fysiopartner.no

Thomas Nordvik

Thomas Nordvik
District Manager / Fysioterapeut

T: +47 91 56 32 65
M: thomas@fysiopartner.no

Thomas beskriver seg selv som er allrounder både når det gjelder trening og erfaring fra bransjen. Han påstår han ikke har noen ”diller”, men graver vi litt finner vi at han i det minste har noen favoritter. Han ”må ha” musikk rundt seg, trener helst funksjonell trening, sykkel og ski. Og i motsetning til de fleste er han veldig glad i å gå oppover på ski, dvs toppturer. Faglige ”diller” vet vi lite om, men vi vet han er faglig nysgjerrig, grundig og dyktig, samt at han har lang erfaring fra bransjen. 13 år i forskjellige stillinger på treningssenter, bl.a som daglig leder, PT og på hovedkontoret til en av de største aktørene i bransjen og i tillegg har han utdannelse som fysioterapeut.
Daglig kaffeforbruk: ”Alt for mye!”

Stine Fjellstad

Stine Fjellstad
District Manager

T: +47 909 83 563
M: stine@fysiopartner.no

Stine er en utrolig blid jente med mye energi, her er det alltid et smil på lur. Hun står for det hun sier og er alltid positiv. Hun liker å være aktiv og er veldig glad i styrketrening, samtidig som hun øver på å være like glad i løping. Stine har en mastergrad i idrettsfysiologi og har bodd i Brasil og England hvor hun har jobbet og studert. Tidligere jobbet i treningsbransjen i 10 år, og som lærer.
Daglig kaffeforbruk: ”Går aldri hjemmefra uten min lilla Bodum kaffekopp.”

Matthew (Mats) Corney

Matthew (Mats) Corney
Innesalg

T: +47 45 42 04 08
M: matthew@fysiopartner.no

Matthew eller Mats er engelskmann med godt forankrede norske røtter. Med lang erfaring og lidenskap for golf har Matthew absolutt ikke lagt golfkøllene på hylla selv om han nå jobber hos Fysiopartner. Med +1 i handikap og sertifisering som TPI instruktør er golfinteressen godt innarbeidet. Matthew kommer fra stilling som markedssjef i Miklagard golfklubb og har før det mange års erfaring fra salg av sportsutstyr i Norge.
Matthew går grundig til verks når han setter i gang, og med godt humør og gode historier er det veldig hyggelig å ha han som kollega.
Daglig kaffeforbruk: ” To til tre kopper om dagen, tenker jeg.”

Ana Zivanovic

Ana Zivanovic
Innkjøpsansvarlig/
Purchase Manager

T: +47 90 87 44 43
M: ana@fysiopartner.no

Ana har virkelig full kontroll på alt som har med bestillinger å gjøre. Hvis vi lurer på når noe blir levert, har hun alltid oversikt! Hun er verdens søteste person som er opptatt av at alle rundt henne har det bra.
Daglig kaffeforbruk: ”Kun to kopper… prøver jeg da!”

Fredrik Bergseteren

Fredrik Bergseteren
Innkjøp / adm. support

T: +47 452 94 509
M: fredrik@fysiopartner.no

Fredrik jobber med administrative oppgaver, og er et viktig bindeledd mellom avdelingene. Han er utrolig blid, positiv og strukturert. Fredrik har lang erfaring som PT og kan i tillegg skryte av sine friidrettsprestasjoner. Han har nemlig NM bronse på 200m, men kaller seg nå for pensjonert sprinter. Med en aktiv hverdag og et konkurranseinnstinkt som fortsatt sitter i kroppen ligger han ikke på latsiden, selv om han sier at han også er glad i å ligge på sofaen…
Daglig kaffeforbruk: “Prøver å begrense meg til tre.”

Trine Gomsrud Nyfelt

Trine Gomsrud Nyfelt
Innesalg / Grafisk design /
Web / Markedsføring

T: +47 92 42 83 52
M: trine@fysiopartner.no

Trine er en dyktig og inkluderende kollega som er lidenskaplig opptatt av detaljer og kreativ til tusen! Hun har ansvaret for at Fysiopartner skal synes i markedet og at vi har en levende nettside. I tillegg tar hun seg av innesalg og webordre. I fritiden sin er hun kursleder for Grete Roede, og trener gjerne både kickboxing og yoga!
Daglig kaffeforbruk: “To store sterke med melk og suketter!”

Stig Bovolden

Stig Bovolden
Servicesjef / Service Manager

T: +47 47 20 21 20
M: stig@fysiopartner.no

Stig er vår utmerkede servicesjef som har oversikt over alle servicehenvendelser. Som ordensmenneske er han rett mann på rett plass! Han er bindeleddet mellom alle når det gjelder alt fra reservedeler til service og vedlikehold på større utstyr. Han er alltid blid og bevarer roen når det er hektiske dager.
Daglig kaffeforbruk: 4-5 kopper.

PRODUKTER OG NETTBUTIKK OTSIKKO

PRODUKTER OG NETTBUTIKK

 Kundeservice