ANSATTE | KONTAKT | Fysiopartner
Lars Langseth

Lars Langseth
Daglig leder / CEO

T: +47 900 10 004
M:

Lars har, forutenom å være daglig leder, totalansvaret for at alle gamle og nye kunder er og forblir fornøyde med å samarbeide med Fysiopartner. Han har mange års erfaring fra helserelatert virksomhet, og synes det er veldig spennende å kunne gi kunder gode løsninger for å behandle og forebygge helserelaterte utfordringer. Han synes det gir et verdifullt perspektiv i vår bransje, å se at personer kan forebygge helsemessige plager, bli bedre og finne tilbake til en bedre hverdag. Lars brenner for å hjelpe kundene, er evig optimist, og bruker humor i hverdagen så ofte det passer. Hans mål er at Fysiopartner skal fortsette den gode utviklingen i Norge, og at vi blir ansett som en god samarbeidspartner innen helse og trening.
Daglig kaffeforbruk: "For mye, sikkert mer enn 1 liter..."

Thomas Nordvik

Thomas Nordvik
Key Account Manager / Fysioterapeut

T: +47 91 56 32 65
M:

Thomas beskriver seg selv som er allrounder både når det gjelder trening og erfaring fra bransjen. Han påstår han ikke har noen ”diller”, men graver vi litt finner vi at han i det minste har noen favoritter. Han ”må ha” musikk rundt seg, trener helst funksjonell trening, sykkel og ski. Og i motsetning til de fleste er han veldig glad i å gå oppover på ski, dvs toppturer. Faglige ”diller” vet vi lite om, men vi vet han er faglig nysgjerrig, grundig og dyktig, samt at han har lang erfaring fra bransjen. 13 år i forskjellige stillinger på treningssenter, bl.a som daglig leder, PT og på hovedkontoret til en av de største aktørene i bransjen og i tillegg har han utdannelse som fysioterapeut.
Daglig kaffeforbruk: ”Alt for mye!”

Matthew (Mats) Corney

Matthew (Mats) Corney
Key Account Manager

T: +47 454 20 408
M:

Matthew eller Mats er engelskmann med godt forankrede norske røtter. Med lang erfaring og lidenskap for golf har Matthew absolutt ikke lagt golfkøllene på hylla selv om han nå jobber hos Fysiopartner. Med +1 i handikap og sertifisering som TPI instruktør er golfinteressen godt innarbeidet. Matthew kommer fra stilling som markedssjef i Miklagard golfklubb og har før det mange års erfaring fra salg av sportsutstyr i Norge.
Matthew går grundig til verks når han setter i gang, og med godt humør og gode historier er det veldig hyggelig å ha han som kollega.
Daglig kaffeforbruk: ” To til tre kopper om dagen, tenker jeg.”

Matthew (Mats) Corney

Mari Nohre Sandbech
Produktspesialist sykehus og pleie

T: +47 971 89 966
M:

Mari er vår produktspesialist innen Hospital & Nursing. Hun har utdannelse innen ernæring og erfaring fra flere helserelaterte virksomheter. Hun drives av å hjelpe andre, spesielt innen helsebransjen. Fritiden tilbringer hun gjerne med familien på hytta, med ski eller snowboard på bena. Selv beskriver hun seg som en livsnyter, som liker utfordringer, fart og spenning. Hun er en utadvendt dame og vil alltid møte dere med et smil. Daglig kaffeforbruk: ”2 doble cappuccino med havremelk”.

 

Matthew (Mats) Corney

Kristine Lien Jørgensen
After Sales / Service

T: +47 23 05 11 60
M:

Vi blir snart bedre kjent med Kristine, og da får vi litt å skrive om her :)

Stine Fjellstad

Yvonne Eidsvaag
Salg / admin

T: +47 913 55 478
M:

Yvonne er en blid og omgjengelig person. Hun kom til oss fra stillingen som adm. ansvarlig/salg-markedskoordinator i Merivaara ved oppkjøpet. Yvonne sitter inne med en utrolig kunnskapsbase om Merivaara sine tidligere hospital produkter. Hun sjekker det som kommer inn av bestillinger i vår nettbutikk og har ansvaret for firmaets fakturering. Hun har en stor arbeidskapasitet og trår til der det trengs. Daglig kaffeforbruk: "Må ha kaffe, -mer enn jeg burde!"

 

Ana Zivanovic

Ana Zivanovic
Innkjøpsansvarlig/
Purchase Manager

T: +47 908 74 443
M:

Ana har virkelig full kontroll på alt som har med bestillinger å gjøre. Hvis vi lurer på når noe blir levert, har hun alltid oversikt! Hun er verdens søteste person som er opptatt av at alle rundt henne har det bra.
Daglig kaffeforbruk: ”Kun to kopper… prøver jeg da!”

Trine Gomsrud Nyfelt

Trine Gomsrud Nyfelt
Grafisk design / Web /
Markedsføring

T: +47 92 42 83 52
M:

Trine er en dyktig og inkluderende kollega som er lidenskaplig opptatt av detaljer og kreativ til tusen! Hun har ansvaret for at Fysiopartner skal synes i markedet, at vi har en levende nettside og en oppdatert nettbutikk. Hun har bakrunn fra grafisk bransje og sørger for at Fysiopartner har en helhetlig profil. I fritiden er hun kursleder for Roede, og trener gjerne både kickboxing og yoga!
Daglig kaffeforbruk: “To store sterke med melk og suketter!”

Stig Bovolden

Stig Bovolden
Service Manager

T: +47 47 20 21 20
M:

Stig er vår utmerkede servicesjef som har oversikt over alle servicehenvendelser. Som ordensmenneske er han rett mann på rett plass! Han er bindeleddet mellom alle når det gjelder alt fra reservedeler til service og vedlikehold på større utstyr. Han er alltid blid og bevarer roen når det er hektiske dager.
Daglig kaffeforbruk: 4-5 kopper.

PRODUKTER OG NETTBUTIKK OTSIKKO

FYSIKALSK OG TRENING

PRODUKTER OG NETTBUTIKK

 Kundeservice

service

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image