ANSATTE | KONTAKT | Fysiopartner
Thomas Nordvik

Thomas Nordvik
Key Account Manager / Fysioterapeut

T: +47 91 56 32 65
M:

Thomas beskriver seg selv som er allrounder både når det gjelder trening og erfaring fra bransjen. Han påstår han ikke har noen ”diller”, men graver vi litt finner vi at han i det minste har noen favoritter. Han ”må ha” musikk rundt seg, trener helst funksjonell trening, sykkel og ski. Og i motsetning til de fleste er han veldig glad i å gå oppover på ski, dvs toppturer. Faglige ”diller” vet vi lite om, men vi vet han er faglig nysgjerrig, grundig og dyktig, samt at han har lang erfaring fra bransjen. 13 år i forskjellige stillinger på treningssenter, bl.a som daglig leder, PT og på hovedkontoret til en av de største aktørene i bransjen og i tillegg har han utdannelse som fysioterapeut.
Daglig kaffeforbruk: ”Alt for mye!”

Matthew (Mats) Corney

Tord Fjørtoft Flydal
Key Account Manager / Osteopat

T: +47 400 42 240
M:

Vi blir snart bedre kjent med Tord, og da får vi litt å skrive om her :)

Matthew (Mats) Corney

Mari Nohre Sandbech
Produktspesialist sykehus og pleie

T: +47 971 89 966
M:

Mari er vår produktspesialist innen Hospital & Nursing. Hun har utdannelse innen ernæring og erfaring fra flere helserelaterte virksomheter. Hun drives av å hjelpe andre, spesielt innen helsebransjen. Fritiden tilbringer hun gjerne med familien på hytta, med ski eller snowboard på bena. Selv beskriver hun seg som en livsnyter, som liker utfordringer, fart og spenning. Hun er en utadvendt dame og vil alltid møte dere med et smil.
Daglig kaffeforbruk: ”2 doble cappuccino med havremelk”.

 

Ana Zivanovic

Øyvind Nordengen
Produktspesialist sykehus og pleie

T: +47 915 98 523
M:

Vi blir snart bedre kjent med Øyvind, og da får vi litt å skrive om her :)

Stine Fjellstad

Yvonne Eidsvaag
Salg / admin

T: +47 913 55 478
M:

Yvonne er en blid og omgjengelig person. Hun kom til oss fra stillingen som adm. ansvarlig/salg-markedskoordinator i Merivaara ved oppkjøpet. Yvonne sitter inne med en utrolig kunnskapsbase om Merivaara sine tidligere hospital produkter. Hun sjekker det som kommer inn av bestillinger i vår nettbutikk og har ansvaret for firmaets fakturering. Hun har en stor arbeidskapasitet og trår til der det trengs.
Daglig kaffeforbruk: "Må ha kaffe, -mer enn jeg burde!"

 

Matthew (Mats) Corney

Kristine Lien Jørgensen
Innkjøpsansvarlig/
Purchase Manager

T: +47 23 05 11 60
M:

Kristine har lang fartstid fra dagligvarebransjen og kom til Fysiopartner i 2019. Hun er en utadvendt og blid person, som er effektiv og får ting gjort. Fritiden bruker hun i skog og mark både med og uten ski på beina. Hun definerer seg som en som lever i nuet og engasjerer seg i alt fra smått til stort.
Daglig kaffeforbruk: en kopp pleier å holde :)

Trine Gomsrud Nyfelt

Trine Gomsrud Nyfelt
Grafisk design / Web /
Markedsføring

T: +47 92 42 83 52
M:

Trine er en dyktig og inkluderende kollega som er lidenskaplig opptatt av detaljer og kreativ til tusen! Hun har ansvaret for at Fysiopartner skal synes i markedet, at vi har en levende nettside og en oppdatert nettbutikk. Hun har bakrunn fra grafisk bransje og sørger for at Fysiopartner har en helhetlig profil. I fritiden er hun kursleder for Roede, og trener gjerne både kickboxing og yoga!
Daglig kaffeforbruk: “To store sterke med melk og suketter!”

Stig Bovolden

Stig Bovolden
Service Manager

T: +47 47 20 21 20
M:

Stig er vår utmerkede servicesjef som har oversikt over alle servicehenvendelser. Som ordensmenneske er han rett mann på rett plass! Han er bindeleddet mellom alle når det gjelder alt fra reservedeler til service og vedlikehold på større utstyr. Han er alltid blid og bevarer roen når det er hektiske dager.
Daglig kaffeforbruk: 4-5 kopper.

Stig Bovolden

Stian Andersen
Servicekoordinator / After Sales Manager

T: +47 478 84 633
M:

Stian har flere års erfaring fra kundeservice, anskaffelser, innkjøp og salg før han begynte hos Fysiopartner. Som person er Stian utadvendt og omgjengelig, i jobbsammenheng effektiv og samarbeidsorientert!
Fritiden bruker han med familie og venner, trener og går tur i skog og mark. Ellers bruker han tid på fotball (på TV) og reiser, og nyter livet så langt det lar seg gjøre!
Daglig kaffeforbruk: 4-5 kopper

 

PRODUKTER OG NETTBUTIKK OTSIKKO

FYSIKALSK OG TRENING

PRODUKTER OG NETTBUTIKK

  Kundeservice

Image
Image
Image