Lars Langseth

Lars Langseth
Daglig leder / CEO

T: +47 900 10 004
M:

Er den sist ankomne i Fysiopartner, og har totalansvaret for at alle gamle og nye kunder er og forblir fornøyd med å samarbeide med Fysiopartner. Han har mange års erfaring fra helserelatert virksomhet, og synes det er veldig spennende å kunne gi kunder gode løsninger for å behandle og forebygge helserelaterte utfordringer. I tillegg gir perspektivet med å se at personer kan forebygge helsemessige plager, kan bli bedre og komme tilbake til en bedre hverdag et verdifullt perspektiv i vår bransje. Lars brenner for å hjelpe kundene, er evig optimist, og bruker humor i hverdagen så ofte det passer. Hans mål er at Fysiopartner skal fortsette den gode utviklingen i Norge, og at vi blir ansett som en god samarbeidspartner innen helse og trening.
Daglig kaffeforbruk: "For mye, sikkert mer enn 1 liter..."

Thomas Nordvik

Thomas Nordvik
District Manager / Fysioterapeut

T: +47 91 56 32 65
M:

Thomas beskriver seg selv som er allrounder både når det gjelder trening og erfaring fra bransjen. Han påstår han ikke har noen ”diller”, men graver vi litt finner vi at han i det minste har noen favoritter. Han ”må ha” musikk rundt seg, trener helst funksjonell trening, sykkel og ski. Og i motsetning til de fleste er han veldig glad i å gå oppover på ski, dvs toppturer. Faglige ”diller” vet vi lite om, men vi vet han er faglig nysgjerrig, grundig og dyktig, samt at han har lang erfaring fra bransjen. 13 år i forskjellige stillinger på treningssenter, bl.a som daglig leder, PT og på hovedkontoret til en av de største aktørene i bransjen og i tillegg har han utdannelse som fysioterapeut.
Daglig kaffeforbruk: ”Alt for mye!”

Stine Fjellstad

Stine Fjellstad
District Manager

T: +47 909 83 563

M:

Stine er en utrolig blid jente med mye energi, her er det alltid et smil på lur. Hun står for det hun sier og er alltid positiv. Hun liker å være aktiv og er veldig glad i styrketrening, samtidig som hun øver på å være like glad i løping. Stine har en mastergrad i idrettsfysiologi og har bodd i Brasil og England hvor hun har jobbet og studert. Tidligere jobbet i treningsbransjen i 10 år, og som lærer.
Daglig kaffeforbruk: ”Går aldri hjemmefra uten min lilla Bodum kaffekopp.”

Matthew (Mats) Corney

Matthew (Mats) Corney
Innesalg

T: +47 45 42 04 08
M:

Matthew eller Mats er engelskmann med godt forankrede norske røtter. Med lang erfaring og lidenskap for golf har Matthew absolutt ikke lagt golfkøllene på hylla selv om han nå jobber hos Fysiopartner. Med +1 i handikap og sertifisering som TPI instruktør er golfinteressen godt innarbeidet. Matthew kommer fra stilling som markedssjef i Miklagard golfklubb og har før det mange års erfaring fra salg av sportsutstyr i Norge.
Matthew går grundig til verks når han setter i gang, og med godt humør og gode historier er det veldig hyggelig å ha han som kollega.
Daglig kaffeforbruk: ” To til tre kopper om dagen, tenker jeg.”

Peter Stafv
KAM Hospital & Nursing

T: +47 940 36 601
M:

Er den sist ankomne i Fysiopartner, og har ansvaret for selskapets Hospital & Nursing produkter. Peter har inngående og lang erfaring fra operasjonsrom og operasjonsutstyr. Han kjenner bransjen godt og har en lidenskap for at kunden skal få det de har behov for, og at sluttbruker får den mest optimale utnytten av produktene. "Mitt mål i Fysiopartner er at kundene våre skal få den hjelpen de trenger, og at vi er en verdifull og kunnskapsrik samarbeidspartner."
Peter har en god sans for humor, og ser gjerne livet litt på skråss. I fritiden finner du han gjerne på sidelinjen på en håndballbane og ofte dykker han ned i sin store lidenskap for klokker.
Daglig kaffeforbruk: "2 til 3 Contigo bøtter."

Ana Zivanovic

Ana Zivanovic
Innkjøpsansvarlig/
Purchase Manager

I mammapermisjon

Ana har virkelig full kontroll på alt som har med bestillinger å gjøre. Hvis vi lurer på når noe blir levert, har hun alltid oversikt! Hun er verdens søteste person som er opptatt av at alle rundt henne har det bra.
Daglig kaffeforbruk: ”Kun to kopper… prøver jeg da!”

Fredrik Bergseteren

Fredrik Bergseteren
Innkjøp / adm. support

T: +47 452 94 509
M:

Fredrik jobber med administrative oppgaver, og er et viktig bindeledd mellom avdelingene. Han er utrolig blid, positiv og strukturert. Fredrik har lang erfaring som PT og kan i tillegg skryte av sine friidrettsprestasjoner. Han har nemlig NM bronse på 200m, men kaller seg nå for pensjonert sprinter. Med en aktiv hverdag og et konkurranseinnstinkt som fortsatt sitter i kroppen ligger han ikke på latsiden, selv om han sier at han også er glad i å ligge på sofaen…
Daglig kaffeforbruk: “Prøver å begrense meg til tre.”

Trine Gomsrud Nyfelt

Trine Gomsrud Nyfelt
Innesalg / Grafisk design /
Web / Markedsføring

T: +47 92 42 83 52
M:

Trine er en dyktig og inkluderende kollega som er lidenskaplig opptatt av detaljer og kreativ til tusen! Hun har ansvaret for at Fysiopartner skal synes i markedet og at vi har en levende nettside. I tillegg tar hun seg av innesalg og webordre. I fritiden sin er hun kursleder for Grete Roede, og trener gjerne både kickboxing og yoga!
Daglig kaffeforbruk: “To store sterke med melk og suketter!”

Stig Bovolden

Stig Bovolden
Servicesjef / Service Manager

T: +47 47 20 21 20
M:

Stig er vår utmerkede servicesjef som har oversikt over alle servicehenvendelser. Som ordensmenneske er han rett mann på rett plass! Han er bindeleddet mellom alle når det gjelder alt fra reservedeler til service og vedlikehold på større utstyr. Han er alltid blid og bevarer roen når det er hektiske dager.
Daglig kaffeforbruk: 4-5 kopper.

PRODUKTER OG NETTBUTIKK OTSIKKO

PRODUKTER OG NETTBUTIKK

Senger / Operasjonsbord

 Kundeservice

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image