Handlekurv

Varemerker

Fysiopartner er stolte av å kunne tilby våre kunder noen av de beste varemerkene på markedet innenfor trening, helse og velvære.

Bærbare og populære benker fra Astra-Lite utviklet av kiropraktorer, som ønsket en god og funksjonell benk med høy toleranse for belastning, men samtidig en benk som er lett, praktisk og med bra utseende. Til tross for at benkene er superlette er de likevel meget stabile. Astra-Lite produseres i USA og selges verden over med Fysiopartnr som distributør i Norge.

Mange landslag og idrettslag i Norge bruker Astra-Lite.

www.astra-lite.com

Bodystat

Bodystat Ltd ble grunnlagt på øya Man i 1990 og er markedsleder innenfor områder innen Bio-elektrisk Impedans Analyse (BIA).  De  avanserte kroppsanalysemonitorene er lette i vekt, håndholdte, batteridrevet og enkle å bruke. Apparatene er for eksempel spesielt hensiktsmessig når målinger må gjøres i liggende stilling.

Anvendelsen av disse målingene har et stadig økende omfang – fra medisin og ernæringsstatus, livsstilsforbedring og helsevurdering til fitness.

www.bodystat.com

.

BOSU

Det som begynte som lanseringen av en av de mest innovative produktene fitnessindustrien noensinne har sett, viste seg å være bare starten på en reise som fortsetter å ekspandere, forme og definere funksjonell trening.

Fra starten i 2000 ble BOSU raskt en av de mest vellykkede fitnesstreningprodukter i verden. Opprinnelig var navnet “BOSU” en forkortelse for “Both Sides Up.”

I dag har begrepet “BOSU” utviklet seg til å bety “Both Sides Utilized”.

www.bosu.com

.

Concept2

Concept2 ble introdusert i 1976 av ingeniørene og roerne Pete og Dick Dreissigacker. Selskapet begynte med produksjon av årer, og disse regnes fortsatt som en standard innen idretten. Dreissigackers lidenskap for roing og produkter i særklasse, førte i 1981 til utviklingen av den første Concept2 Indoor Rower (Model A). Siden den gang har Concept2 utviklet ytterligere fem modeller av sin Indoor Rower, samt en stakeergometer; Concept2 SkiErg.

www.concept2.no

.

Cosmed / Fitmate

Det Italienske firmaet Cosmed er blant de mest veletablerte selskaper i hjerte/lunge-testing markedet. Firmaets historie har vært preget av innovative produkter og teknologiske nyvinninger i markedet.
Cosmeds enheter er preget av brukervennlige instrumenter og målinger med høy pålitelighet.

Fysiopartner forhandler de bærbare modellene Fitmate for måling av VO2max. Disse er utviklet for sykehus, bedriftshelsetjenester, fysikalske institutt og rehabiliteringsinstitusjoner.

Fysiopartner forhandler også enda mer avansert ustyr som for eksempel Quark CPET som blant annet brukes mye innen toppidrett og forskning og utvikling.

www.cosmed.com/

 

Don Oliver Fitness Equipment ble grunnlagt på New Zeeland i 1977 av “Commonwealth Weightlifting Champion”. Don Oliver er best kjent for Body Pump utstyr med produkter av høyeste kvalitet som eksporteres verden over.

Vektene i vinyl ruster ikke og tåler å bli brukt hardt og mye. Maling flasser ikke av, trenger ikke males om og er skånsomme mot gulvet.

Body Pump utstyr fra Don Oliver er godkjent av Les Mills gruppen for bruk i gruppetrening og teamtrening med sertifiserte instruktører i mer enn 15000 klubber i ca 80 land.

www.donoliver.co.nz

.

h/p/cosmos sports & medical gmbh

h/p/cosmos sports & medical gmbh ble grunnlagt i Traunstein Sør Tyskland i 1988. Selskapet spesialiserer seg på avanserte løpe- “maskiner” med tilbehør og applikasjoner for sportsbransjen, helsebransjen og for forskning. De leverer f.eks datastyrte tredemøller for ski og langrenn med priser helt opp til ca 1 million euro. Mer enn 4000 tredemøller har blitt solgt over hele verden.

Bruksområder for blant annet rehab sentre, fysioterapeuter, universiteter, forskningssentre, biomekaniske laboratorier, sports test sentre, fysiologiske laboratorier, hjerte-lunge test fasiliteter, nevrologiske rehab sentre, hæren og romforskning.

www.h-p-cosmos.com

.

Lojer

Lojer Group er markedsleder i Finland innen sykehus- og omsorgs-utstyr og landets største arbeidsgiver innenfor dette  feltet. Selskapet er nesten 100 år gammelt med  produksjonsanlegg i Sastamala, Kempele og Pennala.

Konsernet har 140 ansatte i fire land, og en årlig omsetning på rundt 200 millioner kroner. Rundt 60% av omsetningen kommer fra eksport med primære eksportmarkeder som Skandinavia, Sentral-Europa, Russland og Øst-Asia.

Lojer produserer alle sine produkter i Finland og er finsk kvalitet på sitt beste.

Fysiopartner tilbyr først og fremst behandlingsbenker og MTT-utstyr fra Lojer.

www.lojer.com

.

Monark

Fysiopartner forhandler apparater fra Monark som er tilpasset både trening og rehabilitering. Monark har blitt et begrep for kvalitet og presisjon som kan tilskrives deres over 100 år lange historie, yrkesstolthet og ved å følge den teknologiske utviklingen.

www.monarkexercise.se

.

Reck / MOTOmed

Verdensledende produsent av assistert bevegelsesterapi-apparater med mer enn 30 års erfaring. Deres varemerke MOTOmed har imponert og hjulpet tusenvis av kvinner og menn, barn og eldre fra hele verden med sin geniale funksjonalitet. MOTOmed er konstruert for å kunne gi personer med fysiske begrensninger en mulighet for regelmessig aktivitet ved motorisert hjelp.

Høykvalitet fra Tyskland med hovedkontor i Betznweiler hvor forskning, utvikling, produksjon og markedsføring er samlet under samme tak.

www.motomed.com
www.motomed.com/medical-professionals

 

Pavigym

Sportsgulvløsninger fra Pavigym har et spektakulært estetisk og nyskapende design. Pavigym er den eneste globale merkevaren som har spesialisert seg på sportsgulv, og har mer enn 50 års erfaring som verdensledende innen sportsgulv for treningssentre.

www.pavigym.com

www.pavigym.com/functionalzone2.0

 

Physiomed

PHYSIOMED ELEKTROMEDIZIN AG er et Tysk selskap grunnlagt i 1973. De er en ledende produsent av høykvalitetsutstyr for tradisjonell og nyskapende fysisk / biomekanisk diagnostikk og terapiform innen rehabilitering, sport og estetisk medisin. Det legges vekt på selvforklarende og brukervennlig teknologi og eksempler på dette er Physiomed’s unike “EN KNAPP DRIFT”.

PHYSIOMED står for fremragende kvalitet, cutting-edge teknologiske løsninger, en rimelig pris for god kvalitet så vel som helt nye terapeutiske tilnærminger. Selskapet  eksporterer sine produkter til mer enn 75 land over hele verden.

Fysiopartner tilbyr elektroterapi fra Physiomed: Ultralyd, Deep Oscillation®, laser, elektro, vakuum og kombinasjon.

www.physiomed.de

.

PurMotion

PurMotion™ er grunnlagt av Jorge Bonnet og han har en lidenskap for å revolusjonere hvordan vi trener ved å utvikle unike banebrytende produkter, som gjør det mulig å bruke kroppens naturlige register av bevegelsesfrihet kombinert med styrke og kondisjon.

PurMotion™ gjør PT- og individuell trening så enkelt som mulig, men samtidig den råeste utfordringen innen funksjonell trening!

PurMotion™ FTS Club modell er et kostnadseffektivt, unikt og komplett system som gjør det mulig å trene alle deler av kroppen i ett anlegg! Det gjør det enkelt å trene små grupper mens PT og instruktør motiverer og hjelper deg med å nå dine treningsmål. Deltagerne jobber på ulike stasjoner for alle muskelgrupper. Meget effektiv trening som kan benyttes både til rehabilitering og styrke/kondisjon.

www.purmotion.net

.

Star Trac er en global distributør av treningsapparater og har siden 1979 produsert og levert avanserte produkter til treningsindustrien. Med forbruker baserte innovasjoner, fokuser de på å skape en varig livstilsendring for brukerne. Treningsapparater fra Star Trac finnes på treningsfasiliteter over hele verden, og er i dag representert i over 75 land. Vi i Fysiopartner er stolte av å kunne representere Star Trac sine stilrene og funksjonelle apparater i Norge.

www.startrac.com

.

Storz Medical – the Shockwave Company

Overlegen og global markedsleder innen trykkbølgeapparater. Sveitsiske Storz Medical AG tilbyr høy kvalitet og innovativ trykkbølgeteknologi, som oppfyller de høyeste standarder for presisjon. Medisinske spesialister og pasienter fra hele verden vet de kan stole på deres erfaring, kompetanse og produkter.

Deres hovedmål er å opprettholde den høye kompetansen innen trykkbølgeteknologi- og forskning, samt videreutvikle nye konsepter i tett samarbeid med ledende medisinske institusjoner. Innovativ og alltid et steg foran.

www.storzmedical.com

.

Suunto Fitness Solution

Suunto ble grunnlagt i 1936 av Tuomas Vohlonen, en finsk orienteringsløper og oppfinner av væskefylt felt-kompass. Suunto har vært og er ledende innen design og innovasjon for sportsklokker, dykkecomputere og instrumenter som brukes av eventyrlystne over hele verden. Fra de høyeste fjell til de dypeste hav, Suunto utstyrer eventyrere som vil erobre nytt territorium.

Fysiopartner distribuerer alle pulsklokkene i Suunto sitt sortiment.

www.suunto.com

 

Tanita

Verdens fremste produsent og global markedsleder innen avansert vektutstyr og kroppsanalysemonitorer. Med mer enn 25 millioner solgte enheter i Japan alene, viser Tanita sin overlegenhet når det kommer til teknologi, produktsortiment, design og høye krav.

Tanita er et japansk firma med fokus på presisjon og innovasjon. De har vært med på å sette gullstandard for dagens vektutstyr med BIA-teknologi på grunn av deres innovative produkter. Med støtte fra en mengde kliniske studier, uavhengige forskere og medisinske spesialister er Tanitas produkter høyt respektert for sin nøyaktighet, kvalitet og pålitelighet.

www.tanita.eu

.

TKO

TKO Sports Group USA Limited ble grunnlagt i 1996 av Garry Kurtz. TKO var først en leverandør som spesialiserte seg på salg av bokseutstyr (derav navnet Technical Knock Out), men har siden utviklet seg til å levere et bredt utvalg av produkter til helse og fitness.

TKO Sports Group USA Limited, har en grunnleggende ide om å bygge et selskap som inspirerer til utformingen av innovative produkter for å fremme velvære og sunn livsstil.

www.tko.com

.

Close Print Version